Petak 28.03.2014.
10:58
mozzartsport.com

Vesterman na svoju inicijativu posetio i oduševio štićenike doma "Zmaj“!

 

Košarkaš Partizana Leo Vesterman posetio je Dom za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj". Na svoju inicijativu pripremio je odeću za štićenike ovog doma, kako bi pomogao dečacima i devojčicama kojima je pomoć i, pre svega, podrška najpotrebnija.


Deca nisu krila oduševljenje što će jedno popodne provesti sa prvotimcem kluba iz Humske, postavljali su mu pitanja na svim jezicima koje oni znaju, neki u školi uče i francuski, ali su se svi zajedno odlično snalazili i u komunikaciji na engleskom i srpskom. Vesterman se trudio da na većinu pitanja odgovori upravo na našem jeziku, što su klinci oduševljeno pozdravili.
Nakon druženja, fotografisanja i deljenja autorgrama zaposleni i štićenici Doma "Zmaj" poželeli su Leu brz oporavak i povratak na teren. U znak zahvalnosti poklonili su plejmejkeru Partizana kućicu od gline koju su sami u svojoj radionici napravili.


"Ovo je zaista bilo jako lepo iskustvo. Deca su veoma pozitivna, srdačna i drago mi je što sam današnji dan proveo sa njima. Uvek ću se truditi, kad god mogu, da im pomognem i pružim podršku", rekao je plejmejker crno-belih.

2024 © - Vesti online