Petak 28.03.2014.
08:00
glamour.com

Vruće tajne najboljeg oralnog seksa!

Foto: Ilustracija
 

Koristite lubrikant - Na ruke stavite malo veću količinu lubrikanta, razmažite i velikodušno podmažite njegovu alatku. Pomerajte ruke naizmenično gore-dole. To mu sigurno neće smetati. Posle tog uvodnog dela koji će ga uzbuditi, bacite se na ozbiljniji deo posla.


Menjajte tempo - Nemojte da pretvorite oralni seks u dosadnu i predvidljivu vožnju. Jednostavno nije dovoljno samo ga staviti u usta i pomerati se napred-nazad. Većina muškaraca doslovno obožava da se u potpunosti posvetite celom tom području, ne zanemarite testise ili koren penisa. Vrhom jezika dodirujte ga dužinom celog penisa i po celom intimnom području i menjate tempo, malo ubrzajte, zatim usporite pa ponovite.


Dajte sebi malo aktivnog odmora
- Naravno da će se vilica i usta vremenom umoriti, i to je za očekivati. Odmorite se, ali nemojte u potpunosti da prekidate akciju. Kako biste bili sigurni da mu uzbuđenje neće opasti, dodirujte ga na drugim mestima. Lagano ga gricnite na području unutrašnje strane bedra ili prepona. Ili ga tamo dole dodirujte rukom dok ga ljubite po vratu i grudima.

2024 © - Vesti online