Četvrtak 27.03.2014.
16:15
mozzartsport.com, žurnal.rs

Odbijena Partizanova žalba, Trajković ne može na OFK Beograd

Marko Nikolić i Branislav Trajković

Partizan će na Staru Karaburbu bez Branislava Trajkovića. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odbila je u sredu žalbu crno-belih na žuti karton njihovog defanzivca, zarađenog na meču sa Slobodom, što znači da novajlija iz Vojvodine nema pravo igranja u narednom kolu protiv OFK Beograda.


Sportski žurnal prenosi da je u zapisniku meča sudija Dejan Dimitrijević napisao kako je Trajković žuti karton dobio zbog nedozvoljenog starta, naknadno je utvrđeno da je on javnu opomenu zaradio usled neprikladnog ponašanja posle proslave gola Saše Ilića. Članovi Disciplinske komisije su dodali da ne postoji mogućnost izmene javnih opomena i da Trajkoviću ostaje žuti karton.


Dodatni problem za Makra Nikolića je što na istom meču, zbog ranijih suspenzija, neće moći da računa na Nikolu Ninkovića i Danka Lazovića.
"Stara je praksa da kažnjeni klubovi uvek potenciraju da su sankcije drastične. I obratno. Čitao sam da je jedan funkcionera Partizana izjavio kako bi za Nikolu Ninkovića minimalna kazna bile dve utakmice. Podsetiću ga samo da je za taj prestup predviđeno minimalno šest mečeva pauze“, rekao je predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović za Žurnal.

2024 © - Vesti online