Utorak 23.03.2010.
11:09
Vestionline

Đinobili u Realu za 13 miliona evra!?

Na njegovom dolasku insistira trener Etore Mesina, koji je imao priliku radi sa njim u bolonjskom Kinderu, a prema nezvaničnim informacijama Real je spreman da mu ponudi godišnju platu od neverovatnih 13 miliona dolara, po čemu bi postao najplaćeniji igrač u istoriji evropske košarke.

Đinobili je sa Kinderom, na čijem je čelu bio Mesina, osvojio titulu evropskog šampiona 2001. godine da bi se potom otisnuo "preko bare", tačnije u San Antonio sa kojim je u međuvremenu osvojio tri titule NBA šampiona (2003, 2005, 2007).

Ipak, u ovoj sezoni utakmice kod trenera Grega Popovića počinje sa klupe i Real želi to da iskoristi i vrati ga u Evropu.

Uprava Reala, koji posluje pri fudbalskom klubu čiji je predsednik Florentino Perez, ima ambiciju da i u košarci napravi "galaktikose". "Kraljevski klub" je spreman da uloži ogromna sredstva u narednom prelaznom roku i u tim dovede još Andresa Noćionija, Rudija Fernandeza, Serhija Rodrigeza i srpskog interenacionalca i trenutno člana Minesote Darka Miličića. 

2024 © - Vesti online