Sreda 26.03.2014.
20:35
alo.rs

Sorajina guza ''zapalila'' Maldive

Dobila novu ponudu zbog tela: Soraja Vučelić
 

Starleta, koja je bila zaštitno lice u mnogim reklamama u Srbiji, dobila je ponudu da promoviše brazilske kupaće kostime koji su nalik tangama, a ukoliko prihvati angažman, njena zadnjica biće u gro planu na mnogim bilbordima na ovoj egzotičnoj destinaciji, navodi ''Kurir''.

Spojila lepo i korisno...
 

''Soraja se trenutno nalazi na Maldivima, gde je otišla na odmor, i brzo zapala za oko predstavnicima jedne brazilske kompanije koja proizvodi kupaće kostime. Oni nisu krili oduševljenje Sorajinom zadnjicom i ponudili su joj da bude zaštitno lice poslednje serije njiihovih kupaćih kostima, koji su nalik tangama. Ako prihvati, njena zadnjica uskoro će krasiti mnoge bilborde na Maldivima'' izjavio je izvor blizak starleti za beogradski list.

''Soraja je u početku bila iznenađena ponudom i nije bila sigurna da li su ti biznismeni ozbiljni ili se šale sa njom. Međutim, kada su joj pokazali prospekte i modele, shvatila je da je reč o ozbiljnoj kompaniji, a kako su joj objasnili, dugo su tražili odgovorajuću manekenku. Ona je načelno pristala, a ovih dana će se precizirati detalje'', rekao je izvor ''Kurira''.

Pročitajte još:

* Kada se Soraja umori, ona se slika

* Zaratile najviđenije guze i grudi Srbije

* Soraja pokazala telo za medalju

2024 © - Vesti online