Četvrtak 27.03.2014.
06:44
mozzartsport.com

Daudin menadžer: Abiola zaslužuje da igra na Mundijalu za Nigeriju!

Abiola Dauda
 

Jelen Superliga i Crvena zvezda bi mogli da imaju svog predstavnika na Svetskom prvenstvu u Brazilu! U pitanju je golgeter crveno-belih Abiola Dauda, čiji je menadžer Patrik Merk tvrdi da postoje mogućnosti da njegov klijent zaigra za Nigeriju na Mundijalu.
"Nismo imali kontakte sa čelnicima Fudbalskog saveza Nigerije, ali imamo tvrdnje od pojedinih ljudi, koji mogu da pomognu Daudi da zaigra za nacionalni tim svoje zemlje. On sigurno zaslužuje da zaigra na Svetskom prvenstvu. Nigerija ima dobre napadače, ali Dauda bi trebalo da se nađe tamo. On je vodeći strelac u Crvenoj zvezdi, koja je veliki klub", rekao je Merk, a prenosi portal Soker Laduma.


Igrajući za Kalmar, Dauda je stekao i švedsko državljanstvo.
"Dauda takođe ima i Švedski pasoš, što znači da može da igra za Švedsku, ali do sada nismo imali kontakt sa savezom. Moje predviđanje je da će Dauda debitovati za jedan od ova dva nacionalna tima", zaključio je Merk.


Dauda je u dosadašnjem toku sezone postigao 10 golova za Zvezdu i u ovom trenuku je drugi izbor trenera Slaviše Stojanovića, iza Dragana Mrđe, koji je prvi strealac Superlige sa 11 pogodaka.

2024 © - Vesti online