Četvrtak 27.03.2014.
06:49
makedonski sport

"Makedonski sport”: Zna li Čović da Crvena zvezda treba da gostuje u Skoplju?

Marko Tejić i Đorđi Čekovski
 

Tamošnji "Makedonski sport” objavio je tekst sa naslovom "Zna li Čović da Crvena zvezda treba da gostuje u Skoplju”.


Već iz samog naslova jasno je da su Makedonci osuli drvlje i kamenje po crveno-belima. Pomenuti list navodi da su „Metalci šokirani suspenzijom Čekovskog, u ključnom momentu, u borbi za plasman u Evrokup pred utakmicu sa Radničkim”.
Oglasio se izvršni direktor MZT-a, Vidoje Sekulovski:
"Povici na linč od prvog čoveka crveno-belih su krajnje neprimerena reakcija, posebno zbog činjenice da je vinovnik incidenta igrač domaćeg kluba. Pa zna li Čović da Crvena zvezda treba ponovo da gostuje u Skoplju, da li je svestan šta priča, nepotrebno diže tenziju pred naredni meč".

Sekulovski je potom dodao:
"Nedolična je i izjava trenera Radonjića na konferenciji za novinare, umesto da opomene svog igrača", optužio je Čekovskog.

Čelnici tima iz Skoplja su razočarani odlukom komesara lige Josipa Bilića da suspenduje Čekovskog pred meč protiv Radničkog.
"Želim javno da upitam komesara da li je uopšte gledao snimak incidenta. Čekovski je kažnjen po prijavi sudije, koju uopšte nismo dobili na uvid. Nije nam jasno zašto su uopšte podneli prijavu, posebno zbog toga što su naši košarkaši bili žrtve udara od strane igrača Crvene zvezde. Ne verujem da ćemo se žaliti, nemamo ni pravnu osnovu niti vremena za bilo kakvu reakciju".

2024 © - Vesti online