Sreda 26.03.2014.
20:57
mozzartsport.com

Šmajhel kritikuje navijače Junajteda: Ne želim uvrede, želim podršku timu!

I on je na meti kritika: Aleks Ferguson
 

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes obara negativne rekorde iz utakmice u utakmicu, a nakon laganog poraza u graskom derbiju od Sitija, usledila je žestoka paljba navijača Crvenih đavola po škotskom strategu, ali i legendarnom Aleksu Fergusonu, koji je Mojesa upravo i postavio na svoju nekadašnju poziciju.


Na uvrede navijača žestoko je uzvratio čuveni golman Đavola Peter Šmajhel, koji je razočaran reakcijom pristalica svog bivšeg kluba.
"Tužno je pročitati kada navijači kritikuju Mojesa i Fergusona. Razumem frustraciju, ali mi se ne sviđaju takve reakcije. Šta god da se desilo, i u dobrim i u lošim vremenima moramo da ostanemo ujedinjeni", poručio je Šmajhel.


Danski as i pored očajnih rezultata, vidi pozitivnu stranu igre Junajteda.
"Ne želim utakmicu sa kritikama, želim podršku klubu. Još uvek smo u Ligi šampona, gde smo neračunajući gostovanje Olimpijakosu", igrali dosta dobro, rekao je Šmajhel.


Junajted trenutno igra jednu od lošijih sezona u istoriji kluba. Nalazi se tek na sedmom mestu Premijer lige, sa izuzetno malim šansama da dogodine bude učesnik makar Lige Evrpe.

2024 © - Vesti online