Sreda 26.03.2014.
16:59
Beta

Venger: Titula nam je sad najmanji problem!

Arsen Venger
 

Izabranici Arsena Vengera odigrali su sinoć na svom terenu nerešeno sa Svonsijem 2:2, a konačan rezultat postavio je igrač Arsenala Matje Flaminini autogolom u 90. minutu. Kolo pre toga, Arsenal je doživeo debakl, pošto je u gostima na Stamford bridžu izgubio od Čelzija sa 6:0.

"Rezultat (protiv Svonsija) je razočaravajući... Ponekad izgubite ubedljivo, kao što smo mi od Čelzija, a u narednoj utakmici, u većini slučajeva, odigrate nerešeno. Ali, način na koji smo izgubili sva tri boda je frustrirajući jer smo imali 2:1 dva minuta pre kraja", rekao je Venger britanskim medijima.ž

"Mislim da u ovom trenutku titula nije najveća briga koju imamo. Moramo da budemo realni i da pokušamo da se vratimo u narednoj utakmici. Trka za titulu biće otvorena do kraja, može da bude iznenađenja, tako da moramo da se fokusiramo i dobro pripremimo za naredni meč", dodao je Venger.

U narednom kolu, u subotu, ekipa Arsena Vengera dočekuje Mančester siti. Arsenal je četvrti na tabeli Premijer lige sa 63 boda, odnosno ima šest manje od prvoplasiranog Čelzija.

2024 © - Vesti online