Utorak 25.03.2014.
22:43
mozzartsport.com

Tohir: Želim Džeka i Toresa u Interu!

Erik Tohir
 

Dolazak Nemanje Vidića će očigledno biti samo prva kockica u sklapanju Interovog novog mozaika za narednu sezonu. To se može zaključiti iz intervjua koji je gazda Intera Erik Tohir dao Gazeti delo Sport.


Indonežanski milioner je istakao da je dovođenje Vidića bio veliki poduhvat, ali i da će srpski defanzivac imati posebnu klauzulu u ugovoru.
"Mnogim ljudima u klubu pripadaju zasluge za Vidićev dolazak, iako sam ja taj koji je doneo konačnu odluku oko transfera. U Vidićev ugovor je ubačena posebna klauzula po kojoj će morati da odigra određen broj mečeva tokom sezone“, rekao je Tohir aludirajući na priče da je Srbin u silaznoj putanji karijere zbog čestih povreda.
Tohira su kritikovali i zbog toga što je najavljivao politiku podmlađivanja tima, a onda doveo veterana Vidića.


"Plan je da imamo ekipu čiji prosek godina neće biti preko 26,5. Sa Vidićem, Palasijom i eventualno Sanjom ako dođe, ostaje prostor za još jednog igrača koji ima više od 30 godina. Možda će to biti Samjuel Eto? Ko zna?“


Tohir je potvrdio da Inter pregovara sa Sanjom kojem ističe ugovor sa Arsenalom.
"Nemam naviku da govorim o imenima pre nego što potpišemo ugovor. Mogu samo da kažem da mi se Sanja dopada i da je sada sve na njemu. Ako potpiše ugovor, onda ćemo to i objaviti. Ako ne dođe on, onda ćemo na tu poziciju dovesti nekog mlađeg igrača.“


Spekulisalo se i imenima Fernanda Toresa, Edina Džeka i Alvara Morate.
"Razmatram ta imena. Možda će jedan od njih trojice doći u Inter“, otkrio je Tohir.

2024 © - Vesti online