Utorak 25.03.2014.
13:35
mozzartsport.com

Partizan pobedio Inđiju, pogađali Lazović i Pantić

Danko Lazović
 

Crno-beli su, naime, bez iole većih problema preslišali goste, mada treba reći da je konce igre vukao najiskusniji međ njima - Danko Lazović, koji je danas igrao samo zato što zbog suspenzije neće biti na raspolaganju šefu ni za gostovanje kod OFK Beograda u nedelju. Već u šestom minutu Lazović, koji je nosio i kapitensku traku oko ruke, proigrao je 20-godišnjeg Dušana Pantelića za vođstvo Partizana od 1:0, da bi u 20. i sam zatresao mrežu rivala pošto je posle šuta Nemanje Petrovića i odbrane protivničkog golmana prvi stigao na odbitak. Pobedu je overio Danilo Pantić koji je bio precizan sa penala skrivljenim nad Petrom Grbićem, pa je pogodak Darka Bjedova u 90. minutu bio dovoljan samo za častan poraz Inđije.


Mogao je da bude i ubedljiviji, jer su crno-beli imali još nekoliko solidnih napada. Najbolju šansu je u 40. minutu propustio Ismail Beko Fofana, koji je uzdrmao stativu. Inače, videlo se da je plućna bolest ostavila traga na Fofanu, koji se slabo kretao pa je bio odsečen od igre.


Inače, Partizan je meč počeo u sastavu Živko Živković, Nikola Aksentijević, Milan Obradović, Nikola Gulan, Nemanja Petrović, Saša Marković, Danilo Pantić, Dušan Pantelić, Grbić, Fofana, Lazović, da bi u nastavku šansu dobili i Nikola Petrović, Miladin Stevanović, Saša Ivković, Nikola Ninković, Filip Minić, Saša Lukić, Dejan Georgijević i Saša Varga.

2024 © - Vesti online