Utorak 25.03.2014.
01:17
SLS, Vesti

Ministar održao reč, Babarogić ostaje u Prizrenu

Ministar Dalibor Jevtić daje intervju prikiom dodele ključeva Draganu Babarogiću
 

Na radost Babarogića ministar Jevtić zvanično mu je predao ključeve nove kuće. Pored kuće, Draganu je predata pomoć u vidu pokućanstva i drugih osnovnih stvari kako bi on najzad mogao da život dostojan čoveka.

- Sa velikim zadovoljstvom sam ovde u Prizrenu predao ključeve nove kuće Draganu Babaragiću, čoveku koji je ostao i opstao u Prizrenu i u onim najtežim vremenima. Dragan je simbol opstanka Srba u ovom gradu i naša je obaveza bila da mu pomognemo. Uslovi u kojima je živeo nisu bili dostojni čoveka. Koristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su nam pomogli u ovome, pre svega redakciji “Frankfurtskih vesti“ koja je prva pisala o Draganu i njegovom životu u Prizrenu. Ministarstvo za zajednice i povratak će nastaviti da pomaže opstanak Srba na Kosovu podjednako kao i povratak svih onih koji su raseljeni - rekao je ministar Jevtić.

Babrogić se zahvalio ministru Jevtiću i istakao da će mu nova kuća pomoći da istraje da ostane na Kosovu, jer je, kako je rekao, Prizren mesto u kome se on oseća najbolje. Ceremoniji dodele ključeva su prisustvovale i Draganove prve komšije u centru Prizrena.

2024 © - Vesti online