Ponedeljak 24.03.2014.
22:33
mozzartsport.com

Olakšanje u Zvezdi: Petković lakše povređen

Marko Petković

Uzdah olakšanja u Ljutice Bogdana! Standardni desni bek Crvene zvezde Marko Petković propustiće naredni duel s Voždovcem, ali bi mogao da zauzme svoje mesto u startnoj postavi već protiv subotičkog Spartaka! Naime, kapiten mlade reprezentacije Srbije jutros je podvrgnut detaljnim snimanjima kolena posle čega je dijagnostikovano da su mu ukršteni ligamenti nategnuti.


On je morao da pre vremena napusti meč s Donjim Sremom zbog povrede kolena, a bojazan svih zaposlenih u Ljutice Bogdana pojačavao je podatak da se otok na povrđenom mestu povećao tokom noći između subote i nedelje.
"Dobro sam prošao. Upravo sam završio detaljne preglede. Ligamenti su samo nategtnuti, takođe, došlo je i do pucanja vlakana mišića iznad kolena. Važno je da nije došlo do pucanja ligamenata, svi smo se pribojavali takvog scenarija. Doktor mi je rekao da ću morati da pauziram s treninzima deset dana, a za to vreme ću biti na terapijama. Verujem da ću biti spreman za Suboticu. Mnogo mi je laknulo", rekao je Marko Petković.


Ovakvoj vesti najviše će se obradovati trener Stojanović koji ionako ima veliki deficit na bekovskim pozicijama. Pomenutog Petkovića je protiv kragujevačkog Radničkog i Donjeg Srema na desnom boku prinudno menjao Nejc Pečnik. Takođe, Nikola Mijailović je i pored bolova u nozi izdržao duel u Novom Sadu na čemu se i javno zahvalio trener Stojanović.

2024 © - Vesti online