Ponedeljak 24.03.2014.
11:21
Beta

Stojkoviću presele crveno-bele boje Olimpijakosa!

Loše se proveo u Atini: Vladimir Stojković
 

Noćna mora za Vladimira Stojkovića! Prvi golman reprezentacije Srbije dugo će pamtiti svoj prvi susret sa Olimpijakosom, u kojem je primio čak četiri gola za samo 32 minuta igre.


Tačnije, neće moći da zaboravi Nelsona Valdeza, koji mu je sasuo het-trik već u uvodnih 15 minuta. Iskusni Paragvajac, koji je očigledno bio vrlo motivisan za igru, počeo je da rešeta u 4. minutu, niz je nastavio u 9, da bi seriju završio u 13. minutu. Od tog momenta više nije bilo nikakvih dilema oko toga ko će odneti bodove, već je samo postojala bojazan da se ne dogodi pravi potop Ergotelisa.
Ipak, šampion Grčke je posle furioznog uvoda malo smanjio tempo, ali nije odustao od napadačkog fudbala. Do kraja prvog dela igre Stojković je primio još jedan pogodak, ovog puta od Džoela Kempbela, koji je u 32. minutu bio precizan sa bele tačke i time "zatvorio slavinu".


Utešni pogodak za domaćina postigao je Abdisalam Ibrahim sredinom drugog poluvremena, a interesantno je da je Stojketov bivši saigrač Marko Šćepović na terenu proveo svih 90 minuta.

2024 © - Vesti online