Nedelja 23.03.2014.
21:14
Blic, Vestionline

Superfinale: Danijel ima "X" faktor

Publika je odabrala svog favorita: Daniel Kajmakoski
 
00:48 - Pobednik X Faktora je Daniel Kajmakoski!
00:37 - U duelu Daniel je zapevao pesmu Tošeta Proeskog "Hardest thing", dok je Tamara za treću sreću rešila da pokaže svoje emocije u pesmi Leone Luis "Run"
23:59 - Maid ispao
23:26 - Tamara sa pesmom grupe Negativ, "Ja bih te sanjala", u drugačijem aranžmanu samo sa klavirom i gitarom
23:20 - Željkov drugi super finalista, Maid je odlučio da drugi put ove večeri nastupi pesmom Merlina
23:06 - Doktori su prema prvim izjavama nakon ispadanja rekli da su razočarani i da su zaista želeli da idu dalje, dok Lukijan ne mari već kaže da je prezadovoljan i da želi da sada ode na jedan zasluženi odmor
22:40 - Ispali Doktori i Lukijan
Svi učesnici otpevaće po jednu pesmu, posle čega će uslediti presek glasova publike. Dvoje takmičara sa najmanje glasova ispada, a troje preostalih pevaće još po jednu pesmu. Posle ovog kruga sledi još jedno brojanje glasova, koje će još jednog takmičara poslati kući. Dvoje preostalih će se u duelu takmičiti za pobedu.  

Iako Kajmakoski važi kao apsolutni favorit, ne treba isključivati ostale finaliste iz borbe, s obzirom da će večeras svi dati i poslednji atom snage u potrazi za ispunjenjem svojih snova. Emina, mentorka Lukijana Ivanovića, pred finale je izjavila da Danijel neće imati šanse protiv njenog štićenika.

Pobednika "X faktora" bira isključivo publika, a linije za glasanje su uključene od samog početka. Za razliku od dosadašnjih pravila, za svakog takmičara se može sa jednog broja glasati neograničen broj puta.

Kao specijalni gosti u finalu će nastupiti Marija Šerifović, Tijana Dapčević i Toni Cetinski.

Neki od najzanimljivijih detalja koje su obeležili prvu sezonu su sukobi između sudija, odnosno Kristine Kovač i Željka Joksimovića u prvom delu takmičenja i Kristine i Emine Jahović u njegovoj završnici.

Još jedan šok u emisiji bio je ispadanje mlade Ilme Karahmet, koju su svi smatrali jednom od favorita ove emisije.

2024 © - Vesti online