Nedelja 23.03.2014.
21:39
Telegraf

Ovako se ukazuje na problem s Romima

Ne smeta njemu što prodaju, nego što to rade pod njegovim prozorom
 

Pošto je mesecima trpeo starudiju okačenu o svoju ogradu i buku koju na uglu Geteove i Vojnog puta u Zemunu prave ulični prodavci na buvljaku, jedan stanovnik Zemuna rešio je buntom da se izbori za svoja prava.

Od ranog jutra on je raspalio na terasi po električnoj gitari i podigao celu ulicu na noge. Kako je napisao jedan komentator, ozvučenje kao za svadbu, dovelo je prodavce do ludila, ali i komšije koje su poiskakale na ulicu preteći da će zvati policiju. Njima je muzika u rano jutro smetala više od uličnih prodavaca pod prozorom.

I dok su jedni dovikivali da mladić nema kulturu, on prodavcima da idu na pijacu i obavljaju svoju delatnost, drugi su snimali i naručivali "Bluz za kućni savet".

"Ovaj čovek je uradio ono što je trebalo odavno da se uradi!", rekao je komšija za "Telegraf". "Od galame, haosa i nereda koji ostavljaju za sobom na ovom buvljaku bukvalno ne može da se živi! Otkad su zaposeli kraj, živimo u paklu! Od njihove buke ne spavamo do četiri ujutru", ispričao je ogorčeni čovek.

2024 © - Vesti online