Nedelja 23.03.2014.
18:29
Klix.ba, Avaz

Zbog ljubomore načinio krvoproliće

Foto: Ilustracija

U toku potere Pljevljak je bežao kroz šumu u pravcu Vrela Bosne. Nakon što su ga specijalci MUP-a KS opkolili, on je pred njima izvršio samoubistvo.

Šire područije Stojčevca, uključujući i Vrelo Bosne i deo Hrasnice, u potpunosti je bilo blokirano. Prilaz mestu nije bio dozvoljen ni meštanima. Snažne policijske snage, uključujući i specijalne jedinice MUP-a KS patrolirale su područjem.

Prema nezvaničnim informacijama Pljevljak je bio pripadnik Alfa tima u antiterorističkoj jedinici.

Zločin iz strasti

Prema nezvaničnim informacijama Rasim Pljevljak je došao pred zgradu gde žive Alomerovići, a navodno je sa ubijenom bio u ljubavnoj vezi. Ona je izašla iz stana i, prema rečima očevidaca, rekla da neće da nastavi vezu sa njim. Zatim je za njom izašao brat Samed kako bi video šta se dešava. U tom momentu napadač je pucao, a nakon toga pobegao automobilom u nepoznatom pravcu.

Sadeta je podlegla na mestu događaja, a Samed je prebačen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) gde  je operisan

- Pacijent je operisan noćas. Reč je o teškim povredama i on je u vrlo teškom stanju - potvrdila je Biljana Jandrić, šefica Službe za odnose s javnošću KCUS-a.

2024 © - Vesti online