Nedelja 23.03.2014.
22:57
mozzartsport.com

Petković nije pokidao ligamente, čekaju se dodatne lekarske analize!

Marko Petković

Senku na pobedu Crvene zvezde protiv Donjeg Srema na Karađorđu je bacila povreda desnog beka Marka Petkovića zbog koje je mladi defanzivac pre vremena morao da napusti teren. Na prvi pogled, izgledalo je kao ozbiljna situacija. Postojala je bojazan da je Petković doživeo povredu ligamenata, a zna se koliko vremena je potrebno da se zaleči ta famozna povreda.
“Dobio je udarac u koleno, vidljiv je veliki otok. Nije lep prizor za oko, nadamo se da je u pitanju samo udarac, a ne ligamenti. Ne znamo još ništa”, rekao je trener Slaviša Stojanović posle meča.


Ipak, posle Stojanovićeve konferencije stigle su svežije vesti da sigurno nije u pitanju povreda ligamenata. Detaljnija priroda povrede će se znati kada spadne otok i kada budu urađeni dodatni lekarski pregledi.


Povred Petkovića bi mogla da predstavlja veliki problem za crveno-bele jer strateg Stojanović nema adekvatnu alternativu za poziciju desnog beka, pošto Saša Cilinšek nije registrovan za takmičenje u Superligi. Kada je Petković odrađivao suspenziju zbog kartona protiv Radničkog, mesto desnog beka je zauzeo Nejc Pečnik kojem to nije prirodna pozicija. Rešenje je možda i Savo Pavićević koji je u reprezentaciji Crne Gore igrao na poziciji uz desnu aut liniju.

2024 © - Vesti online