Nedelja 23.03.2014.
10:21
Beta

Radonjić: Odgovorno svih 40 minuta

Dejan Radonjić
 

"Više se pričalo o Budiveljniku ovih dana i postojala je bojazan da se to prenese na ekipu protiv MZT-a. Ipak, pokazali smo ozbiljnost, nismo razmišljali o tome da utakmica za nas nema takmičarski značaj. Odigrali smo odgovorno svih 40 minuta i kontrolisali smo igru", rekao je Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu MZT Skoplje sa 87:77 (24:17, 19:18, 27:20, 17:22), u 25. kolu Jadranske lige. Ovaj meč nije imao nikakav rezultatski značaj, pošto je Zvezda od ranije obezbedila prvo mesto, a MZT nije imao šanse da se plasira na završni turnir.

"Slavili smo još jednom i još jednom smo odbranili domaći teren. Sada se okrećemo meču četvrtfinalnom meču Evrokupa (protiv Budiveljnika u sredu)", rekao je Radonić.

Marko Tejić i Đorđi Čekovski isključeni su u finišu meča zbog koškanja na terenu.

"Marko Tejić je odreagovao na provokaciju i udarac protivnika. Ne bih mogao da mu zamerim ništa na reakciji, ipak je on bio najmlađi na terenu. On je prvi udaren tako da bi više trebalo da se priča o postupku protivničkog igraca", kazao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Branko Lazić rekao je da se njegova ekipa sada okreće meču s Ukrajincima.

"Imali smo ozbiljan pristup utakmici tokom celog njenog toka. Sigurno je da smo zadovoljni novom pobedom, a sada možemo da se okrenemo meču koji nas u sredu čeka protiv Budiveljnika u Evrokupu", rekao je Lazić.

2024 © - Vesti online