Nedelja 23.03.2014.
10:50
opera17.rs

Evo zašto raskinuše Marijana i Nemeš

Emocije su još jake: Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević
 

Marijana je za emisiju "Exkluziv Tablod" rekla da su emocije između njih i dalje jake, ali da su sada stvarnije, te da je veza na daljinu veoma teška i da nikome to ne bi poželela.

''Žao mi je što nismo imali priliku da se sve to normalno odvije. Dosta je žrtvi, malo je trebalo da se razdvojimo, nismo to uspeli nikako da iskombinujemo, recimo da smo sada na nekom 'stend-baju'. On ima jako puno obaveza, studira, snima album, to mu je velika želja. Uzeo je još par projekata, tako da je jako zauzet. Sad smo uzeli pauzu'' rekla je Marijana, a zatim priznala da ne mogu da se uklope.

Pukla strasna veza Marijane i Nemeša

''Ne nalazimo zajedničke tačke. Potrebno mu je da se ostvari, on je jedna jako kvalitetna osoba, ima smisla za pisanje muzike, za pisanje tekstova, samo treba naći neki ventil. Ja sam odlučila da mu ne smetam neko vreme, pa ćemo videti'', objasnila je ona.

Inače, Marijana je otkrila da je nedavno otvorila studio za tetoviranje i da joj je to oduvek bila želja, te da se nada da će posao biti uspešan, prenosi portal ''Opera17.rs''.

2024 © - Vesti online