Subota 22.03.2014.
17:49
Jutarnji

Kinezi jedva čekaju da Mišel ode kući

Mišel je OK, ali joj je mama nesnosna: Prva dama sa ćerkama i mamom i kineskim predsedničkim parom
 

U raskošnom apartmanu od 315 kvadrata, koji je na stranicama hotela opisan kao oaza prijatnosti, nalazi se privatno parno kupatilo, sofe sa svilenim jastucima, a u smeštaj je uključena i dostava večere u sobu.

Uz navedeni luksuz podrazumevaju se i zahtevni gosti, ali Mišel i njena pratnja su, izgleda, prevršili sve granice. Majka prve dame Marijan Robinson "laje na osoblje otkako je stigla", kažu zaposleni u hotelu.

"Vladine bezbednosne službe i Kine i SAD-a od četvrtka pregledaju sve koji ulaze u zgradu i proveravaju sve podatke o gostima, pa vrata hotela izgledaju kao da ste došli na aerodrom. Službe nadziru i najviše spratove hotela, zbog čega je osoblje moralo da premesti goste koji su rezervisali sobe na tim spratovima. Tajne službe nadziru i liftove, rekao je član osoblja. "Jedva čekamo da se sve ovo završi. Do sada je mnogo važnih osoba boravilo u našem hotelu, ali ovo je potpuno drugačije", dodaje on.

Kad krene kući iz hotela će dobiti iskreni osmeh - jedva čekaju da se to desi
 

Inače, Kinezi koji su se do sada sreli da Mišel Obamom bili su prijatno iznenađeni i opisali ju kao vrlo ljubaznu i prijateljski nastrojenu osobu. S tim se složilo i hotelsko osoblje.

"Prva dama je graciozna i devojke je vole", rekao je izvor iz hotela i dodao da se Saša i Malia Obama vrlo pristojno ponašaju jer ih baka Robinson "drži na uzici".

"Drugi bogati gosti se žale, jer su morali da odsednu u manje luksuznim sobama", rekao je drugi zaposleni u hotelu.

"Vašington tajms" je izvestio da je u pratnji prve dame u sedmodnevni boravak u Kinu doputovalo čak 70 ljudi, podrazumeva se - o trošku građana. 

2024 © - Vesti online