Subota 22.03.2014.
14:43
mozzartsport.com

Meleg menja Živkovića u Groningenu!

Dejan Meleg
 

Pre svega nekoliko dana uprava Ajaksa najavila je veliki transfer Rišaira Živkovića, u kojem vide veliko pojačanje za narednu sezonu. Ali, dolaskom Živkovića na Amsterdam Arenu ova priča neće biti završena. Jer, u suprotnom smeru će otići bivši vezista Vojvodine, Dejan Meleg.


Januara 2013. godine mladi reprezentativac Srbije Dejan Meleg je dres Lala zamenio opremom Kopljanika, ali... Za ovih godinu dana talentovani fudbaler nije uspeo da se nametne Franku de Buru u prvom timu, pa će otići na kaljenje početkom naredne sezone.


Kako pišu holandski mediji, razlog loše adaptacije 19-godišnjeg ofanzivnog veziste u timu iz Amsterdama jeste jezička barijera, a uprava šampiona Holandije se nada da će se u Groningenu Meleg konačno navići na život u zemlji i dobiti pravu minutažu, potrebnu za dalji razvoj. Naravno, treba istaći da je dres ekipe sa severa u novijoj istoriji nosio i Dušan Tadić, koji je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača Zelenih, a aktuelni član je i Filip Kostić, pa će Melegu sigurno biti lakše.

2024 © - Vesti online