Subota 22.03.2014.
11:05
žurnal.rs

Slobodan Soro se vraća u Partizan?

Slobodan Soro
 

"Braniću u Fluminenseu u Kupu Brazila, koji se održava krajem marta, čekam još neophodne papire i krećem put Rio de Žaneira", kaže Soro, koji se nedavno dogovorio sa Brazilskom vaterpolo federacijom da brani mrežu njihove reprezentacije.


Soro je za domaća i evropska takmičenja registrovan za Partizan i kako kaže moguće je da se po povratku iz Brazila priključi prvom timu crno-belih.
U ovom trenutku Partizan ima problem sa čuvarem mreže, s obzirom da će zbog povrede palca prvi golman Stefan Živojinović mesec - mesec i po dana ostati van stroja, pa bi povratak Sora značio. Sada trener Vladimir Vujasinović može da računa samo na talentovanog Dimitrija Rističevića, koji je nedavno debitovao za reprezentaciju.


Za Ligu šampiona registrovan je i čuvar mreže Banjice Alen Osmanović, dok u domaćem prvenstvu za Partizan mogu da igraju vaterpolisti Partizana 2, koji se u Prvoj B ligi takmiči van konkurencije. Golmani drugog tima crno-belih Lazar Brakočević, Luka Stojković su, u manje važnim, ligaškim mečevima Partizana 1, već dobijali šansu.

2024 © - Vesti online