Petak 21.03.2014.
12:01
K. Nedeljković - Vesti - Foto: Vesti

Za Teodorin i Lazarev osmeh

U mislima dobrotvorke: Teodora i Lazar Stanković
 



Pored ovog znaka pažnje, pripremila je i poveću torbu, punu kozmetike i pelena za bebe, prepustivši odluku našim novinarima kome će taj poklon-paket uručiti. Ne časeći časa, dar smo odmah prosledili na kućnu adresu Stankovića, koji ih je veoma obradovao. A lepu pošiljku ćemo narednih dana, uručiti nekome od naših malih štićenika, čiji roditelji često nemaju ni za ono najosnovnije, a kamoli za bebi kozmetiku i pelene.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


- Već smo pomislili da su nas čitaoci "Vesti" zaboravili, a stigao je ovaj dar koji potvrđuje suprotno. Molim vas da se toj dobroj dami u naše ime najsrdačnije zahvalite. Teodoru i Lazara će ovo posebno obradovati, pre svega zato što je neko mislio na njih. Nažalost, kao što sam već i rekao, za njihovu boljku pravog leka nema, pa se mi i danas svim silama borimo da im omogućimo da tri puta godišnje idu na specijalne terapije u Novom Sadu kako bi im se zaustavilo propadanje vida. Teško je svake godine za to prikupiti čak 4.000 evra, ali drugog rešenja nema, a decu ne možemo prepustiti večitom mraku. Zato nam je svaki vid podrške i više nego dobrodošao - kazao je Dragan Stanković, koji je zajedno sa suprugom i decom u Novom Sadu, gde primaju još jedan ciklus terapija.

2024 © - Vesti online