Četvrtak 20.03.2014.
16:14
Alo.rs

Lren neću nikada zaboraviti!

Mik Džeger i Lren Skot
 

„Još pokušavam da shvatim kako je moja ljubav i najbolja prijateljica mogla da okonča svoj život na ovako tragičan način. Proveli smo mnogo godina zajedno i živeli smo sjajan život. Njenom talentu su se mnogi divili, ne samo ja. Dirnut sam posvetama koje joj ljudi ostavljaju i ličnim porukama podrške koje sam dobio. Nikada je neću zaboraviti“, napisao je Mik u srceparajućoj oproštajnoj poruci na svom zvaničnom sajtu.

 

Pročitajte još:

Lren Skot

* Džegerova devojka se obesila zbog dugova?
* Stounsi otkazali koncert zbog smrti Džegerove partnerke
* Obesila se Džegerova devojka

Mik i Lren su bili zajedno od 2001. godine, kada se on razišao od manekenke Džeri Hol. Podsećamo, Lren se obesila sa šalom o kvaku u stanu. Prema nepotvrđenim informacijama ona je poslednjih godina bila izuzetno depresivna, a imala je i dug od šest miliona dolara. Mik se nudio da joj pomogne oko dugova, ali je ona to odbijala. Lren se bavila dizajnom, a njene kreacije su, između ostalih, nosili Mišel Obama, Nikol Kidman, Opra Vinfri...

„Stonsi“ su na svom sajtu naveli da zbog Lrenine smrti otkazuju australijsku i novozelandsku turneju, gde je trebalo da imaju ukupno sedam koncerata. Rasprodati koncerti su odloženi do daljnjeg, a Mik se iz australije vratio u Njujork.

2024 © - Vesti online