Sreda 19.03.2014.
16:16
Z. Gligorijević - Vesti

Bratu presudio motkom u podrumu

Otac naše zemljakninje ubijen kod Jagodine

Prema rečima Milenovih kćeri, svađa traje generacijama i niko ne zna tačno ko se prvi i zbog čega posvađao. Dvorišta Milena i Miroslava deli samo žičana ograda i do sada se nisu ni potukli, ali kada bi popili uvek bi se svađali i neretko bi jedan drugom pretili ubistvom.
 

Milen Marjanović

Vera Stevanović, Milenova nevenčana supruga sa kojom je živeo dve godine, kaže da je Miroslav bio pijan.


- Milenu je psovao kćerke i unučad i rasturao nam ogradu od kamenja. Milen je krenuo ka njemu, ali sam ga pozvala u kuću i poslušao me je.

Međutim, vrata Miroslavljeve kuće bila su otvorena, pa smo ga čuli kako zove policiju i priča da ga je Milen napao - priča Vera.


Ona i Milen razdvojili su se i krenuli za poslovima, ali ga nije bilo na ručku. Pozvala ga je telefonom i rekao joj je da je kod staje i da će brzo da dođe. Nešto kasnije ugledala je slomljeno staklo na vratima Miroslavljevog podruma i čula ga kako telefonira.


Ispostavilo se da je pozvao policiju i rekao: "Ubio sam ovoga u podrumu!"


- Odsekle su mi se ruke i noge. Tada sam videla Miroslavljevu ženu Gordanu. Pitala sam da li je ubio Milena, a ona mi je odgovorila:"Valjda nije". Međutim, tada sam videla da dolazi policija i sve sam shvatila. Jedino mi nije bilo jasno kako ga je ubio, jer Milen nije bio slab čovek. Verovatno ga je udario s leđa u glavu. Pored njega je bila velika lokva krvi - kaže Vesna.


Ona priča da Milen u poslednje vreme nije pio, jer je imao probleme sa srcem, pa je pio lekove.

Komšija čisti krv ubijenog
 


Iza Milena ostale su kćerke Milica, koja živi u Ribaru kod Jagodine sa majkom Dušicom i Emilija Tonić, Kruševljanka. Ime najmlađe kćerke koja živi u Lozani sestre nisu htele da kažu.


Milen i Dušica razveli su se 2001. godine, jer ona više nije htela da trpi zlostavljanje.


Njihova ćerka Milica priča da je Milen bio mnogo dobar i pošten čovek dok je bio trezan. Ali, kada bi popio promenio bi se sasvim. - Posle razvoda ja sam pripala majci, a njih dve ocu. Dve i po godine kasnije majka je dobila starateljstvo i nad sestrama. Mnogi će da kažu kako je radio, tako je i prošao. Ali, žao nam je, duša me boli, jer nam je otac i zbog toga što niko ne zaslužuje da tako umre - priča Milica.

U Miroslavljevoj kući nismo zatekli nikoga, a on ima suprugu i troje maloletne dece.

Klao ženu

Milenove kćerke pričaju da je njihovu majku Dušicu tukao svih 14 godina braka i da su i one često dobijale batine.
- Žrtvovala se zbog nas i nije htela da ga prijavi. Ali kada ga je ostavila našao je na pijaci i preklao nožem. Bio je u pritvoru 101 dan, a majka je preživela i na suđenju povukla tužbu. Onda je maltretirao nas - priča ćerka Emilija.
I Vera kaže da je Milen tukao i jednom umalo nije ubio kocem i nožem. Kasnije je lagala u policiji da ga spase.

2024 © - Vesti online