Sreda 19.03.2014.
12:26
Beta

Gogić: Neće nam biti lako protiv Donjeg Srema

Goran Gogić
 

"Igramo protiv rivala koji je izuzetno dobar i sigurno da nam neće biti lako. Ključ uspeha vidim u velikoj želji i kvalitetu koji posedujemo", rekao je Gogić uoči susreta sa Donjim Sremom.

Gogić je naveo da fudbalerima Zvezde ne smeta što još ne znaju da li će igrati u Pećincima, ili na nekom drugom stadionu.

"Ne osećamo nikakvu konfuziju zbog toga što još nije određen stadion na kome ćemo igrati. Spremamo se za sve opcije i u mislima nam je samo pobeda", kazao je Gogić.

Zvezda je u jesenjem delu sezone igrala nerešeno sa Donjim Sremom 2:2, iako je vodila 2:0, a gosti su na tom susretu izjednačili u sudijskoj nadoknadi vremena.

"Svima nam je u lošem sećanju ostao taj meč. Prosuli smo dva boda u poslednjim trenucima, pred skoro punim stadionom. Taj kiks ostavio je veliki trag, jer smo posle toga upali u krizu igre i rezultata. Sada je situacija drugačija, igramo dosta bolje, nalazimo se u velikoj seriji pobeda i želimo da je nastavimo kako bismo zadržali lidersku poziciju", kazao je Gogić.

Vezista crveno-belih istakao je da je zadovoljan rezultatima u prva četiri kola prolećnog dela sezone, ali je dodao da Zvezda može mnogo bolje.

"Imamo mnogo prostora za napredak, i pojedinačno i kao ekipa. Kako sezona bude odmicala očekujem da podižemo formu i najbolje igre prikažemo kada to bude najpotrebnije. Smatram da smo najkvalitetnija ekipa u Srbiji i očekujem da to i dokažemo", rekao je Gogić.

Zvezda će gostovati Donjem Sremu u subotu u 14.30, u utakmici 20. kola Super lige Srbije.
 

2024 © - Vesti online