Sreda 19.03.2014.
11:01
Beta

Otkriće španskih medija: Barselona želi Subotića!

Neven Subotić

Mundo deportivo je objavio priču brazilskog ESPN-a, u kojoj se navodi da je Martino u oktobru predao spisak želja tadašnjem predsedniku Barselone Sandru Roselu.

Među osmoricom fudbalera na spisku su četiri odbrambena igrača i po dvojica vezista i napadača.

Od odbrambenih igrača, na spisku je reprezentativac Srbije iz Borusije Dortmund Neven Subotić, zajedno sa Doriom iz Botafoga, levim bekom madridskog Atletika Filipe Luisom, kao i fudbalerom Estudijantesa Santjagom Verđinijem. Nadoknada za Subotića iznosi navodno 17 miliona evra, a španski list je napisao da su dva kluba već pregovarali oko njegovog transfera u Barselonu.

Vezisti su Ilkaj Gindogan iz Borusije Dortmund i Arda Turan iz Atletiko Madrida, a od napadača su na listi navodno bili Miroslav Klose iz Lacija i Serhio Aguero iz Mančester sitija. Ispod spiska igrača navodno postoji beleška u kojoj se navodi da
Filipe Luis i Arda Turan "nisu za prodaju" i da je potrebno da se pronađe drugi levi bek. Mundo deportivo je naveo da je levi bek Barselone Adrijano povezan sa
prelaskom u Liverpul.

Barselona ipak nikoga nije dovela u zimskom prelaznom roku, a Rosel više nije na mestu predsednika, gde ga je zbog skandala prilikom transfera Nejmara zamenio Đozep Bartomeu.

2024 © - Vesti online