Sreda 19.03.2014.
10:48
Beta

Mojes: Moj položaj u klubu je isti kao i pre

Dejvid Mojes

"Moja budućnost u klubu se nije promenila. Imam sjajan posao, znam put kojim želim da idem. Nikad uprava i ja nismo razgovarali o mojoj budućnosti, imam velika uverenja da će me pustiti da nastavim  posao", rekao je Mojes.

Mančester junajted je u poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima zabeležio samo tri pobede, a proteklog vikenda poražen je na svom stadionu od Liverpula sa 0:3, pa su "crveni đavoli" ostali bez ikakvih šansi da zauzmu jedno od prva četiri mesta u Premijer ligi i izbore učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

"Imam šestogodišnji ugovor. Ovaj klub ne radi kratkoročno, on ima dugoročnu viziju. Podrška u klubu je fenomenalna. Moramo da radimo zajedno u budućnosti", rekao je Mojes.

Njegovu ekipu očekuje revanš utakmica osmine finala Lige šampiona protiv Olimpijakosa. Grčka ekipa je pre tri nedelja u Pireju slavila sa 2:0, pa će tako Junajted imati težak zadatak da izbori prolazak u narednu fazu takmičenja. U istoriji najelitnijeg evropskog takmičenja samo pet klubova je uspelo da nadoknadi deficit od dva ili više gola i izbori plasman u narednu fazu.

"Ovaj klub je najveći na svetu... To navijači možda neće videti u ovoj utakmici, ali u skoroj budućnosti ćemo ponovo izrasti u silu. Znam da su videli velike uspehe u prošlosti, a takođe znam da će ih videti u budućnosti", rekao je Mojes.

Mančester junajted u Premijer ligi zauzima sedmo mesto sa 48 bodova, 18 manje od lidera Čelzija. Revanš utakmica Lige šampiona između Mančester junajteda i
Olimpijakosa igra će se večeras na stadionu Old Traford od 20.45.

2024 © - Vesti online