Sreda 19.03.2014.
02:41
huffingtonpost.co.uk, telegraf.rs

Žena izbola muža, jer je gledao previše auto trka

Htela sam da se igram, đavo se probudio u meni: Stefani Haman
 

Pod izgovorom da je želela samo da se igra, i da se đavo probudio u njoj, Stefani je najpre razbila crkvena vrata u koja se zabila kolima, posle čega je zvala supruga. On je ubrzo stigao u crkvu i kada se sagao ispod oltara da nađe suprugu, ona mu je zarila nož u grudi.

Na saslušanju u policiji gospođa Haman je rekla da je besna jer joj muž previše gleda trke u NASCAR šampionatu, prenosi Hafington post.

"Bog mi je rekao da uzmem kuhinski nož. Kao što mi je pre toga kazao da treba da pušim marihunu ceo dan i celu noć, da bi mi potom rekao da je za opuštanje dovoljno da to radim samo noću. Kada je Stiven došao rekla sam mu da je đavo u meni i ubola ga u srce. Znate li da li je mrtav", pitala je gospođa Haman policajce nakon što je uhapšena.

Dok je njen muž u stabilnom, ali lošem stanju, Stefani je rekla da voli da koristi marihuanu. "Volim da pušim. Ponekad kad to radim vidim stvari drugačije od drugih. Bog mi je rekao šta će se desiti i pogledajte me, ja sam dobro! Zar Bog nije dobar", pita ona.

2024 © - Vesti online