Utorak 18.03.2014.
21:40
mozzartsport.com

Džerard: Rodžers mora da ostane u Liverpulu!

Brendan Rodžers
 

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers uspeo je za samo godinu dana da od potpuno posrnulog giganta sa Enfild Rouda stvori ozbiljnog kandidata za šampionsku titulu u premijer ligi. Ipak, sjajni strateg iz Severne Irske će na leto ući u poslednju godinu ugovora, ali čelnici Redsa, i pored najava, još uvek na sto nisu stavili novi ugovor za bivšeg menadžera Svonsija.


Neodlučnost čelnika Liverpula mogla bi da iskoristi Barselona, koja već traži naslednika Herardu Martinu, koji će najverovatnije preuzeti selekciju Argentine nakon Mundijala u Brazilu.
"Kada su igrači u situaciji da imaju još godinu dana ugovora, a vi želite da ih zadržite, onda morate da reagujete brzo. Za mene lično, mislim da Rodžers zaslužuje višegodišnji ugovor, jer je savršen za ovaj klub", upozorava vodeće ljude u klubu kapiten Stiven Džerard.


Liverpul se trenutno nalazo na drugoj poziciji u Premijer ligi, sa četiri boda manje i utakmicom manje od Čelzija, što mu pruža realne šanse da se upusti u borbu za šampionsku titulu. Redsi za vikend gostuju u Kardifu, a onda ih očekuju dva meča kod kuće sa Sanderlendom i Totenhemom.

2024 © - Vesti online