Utorak 18.03.2014.
19:49
Beta

De Hea: Moramo da se borimo, da napadamo...

David De Hea
 

"Znamo da nismo odigrali dobar meč u Grčkoj. Bili su bolji od nas i pobedili su. Ali, revanš je na Old Trafordu i mislim da, uz podršku navijača, moramo da izađemo na teren, da se borimo i napadamo od prvog minuta. Učinićemo sve što možemo i igraćemo bolje nego u prvom meču", rekao je De Hea.

Fudbaleri Mančester junajteda pokušaće sutra da savladaju Olimpijakos i nadoknade minus od dva gola iz prvog meča osmine finala Lige šampiona. Olimpijakos je u prvom meču pobedio Junajted na svom terenu sa 2:0, a ako ih eliminiše iz najelitnijeg fudbalskog takmičenja, zadaće još jedan udarac i ekipi, a najviše treneru Dejvidu Mojesu. Prema pisanju britanskih medija, Mojs posle loših rezultata i poslednjeg poraza od Liverpula u Premijer ligi više nema podršku u klubu.

Junajted za vodećim Čelzijem zaostaje čak 18 bodova i Liga šampiona mu je poslednja šansa da ove sezone osvoji neki trofej.

"Igrači su svesni šta znači utakmica u sredu i šta moramo da uradimo. Nadam se da to možemo", rekao je Mojes.

"Moramo da idemo svim snagama na pobedu, da zaostatak što pre neutrališemo. Nećemo srljati, ali moramo biti silni. Moramo biti takvi, ako želimo da ostanemo u takmičenju", rekao je Mojes.

Olimpijakos je do sada izgubio svih 11 utakmica koliko ih je igrao u Engleskoj, ali na Old Traford dolazi sa pozitivnim rezultatom, ali i obezbeđenom titulom u Grčkoj, 41. u istoriji.

"Znamo vrlo dobro sa čim ćemo se suočiti. Znamo koliko će biti teško. Prednost od 2:0 nije velika i ako želimo da prođemo dalje moraćemo da postignemo gol", rekao je trener Olimpijakosa Mičel.

2024 © - Vesti online