Ponedeljak 17.03.2014.
11:37 >> 11:59h
mozzartsport.com

Majstor Pirlo zavio Đenovu u crno!

 

Juventus je odigrao jedan od najslabijih mečeva u Seriji A ove sezone, Đenova imala bodove na tacni, ali su Bufon i Pirlo odneli sve! Legendarni golman Stare dame odbranio je jedanaesterac Emanueleu Kalaju u 72. mintu, dok je popularni Mocart samo minut pre kraja perfeknim slobodnim udarcem matirao nemoćnog Matiju Perina i odneo sva tri boda za Torino - 0:1 (0:0).


Juve još od gostovanja Fiorentini nije imao ovolike muke na gostujućem terenu. Izabranici Đanpjera Gasperinija uspeli su da drže ritam utakmice u svojim nogama, stvore nekoliko dobrih prilika, ali bolju od one u 72. minutu nisu mogli da zamisle.
Ipak, iako je na terenu proveo tek osam minuta, Kalajo je odlučio da šutira najstrožu kaznu, ali je to učinio prilično loše, pa je Bufon sigurno intervenisao.
Kao što to uglavnom biva, usledila je surova kazna i burno trežnjenje domaćih navijača koji su poprilično ispunili Luiđi Feraris.


Ulogu favorita bez problema je potvrdila Fiorentina, koja na Artemio Frankiju nije imala previše problema sa Kjevom - 3:1 (2:0). "Leteće magarce" je prvi načeo Kvadrado u 11. minutu nakon asistencije Davida Pizara, a isti igrač u 39. minutu kreirao je pogodak Alesandra Matrija. Paloski je u 62. minutu uspeo da unese nervozu u domaće redove, koji su dodatno pojačani promašenim penalom Davida Pizara u 81. minutu. Ipak, strepnju domaćih navijača zaustavio je Mario Gomez minut pre kraja utakmice.

2024 © - Vesti online