Ponedeljak 17.03.2014.
18:59
mozzartsport.com

Terzić: Krmpotić je među tri najbolja trenera u Srbiji!

 

Obrt na Staroj Karaburmi. Sve je ličilo na povratak Dragoljuba Bekvalca, a onda su se čelnici OFK Beograda odlučili da na užarenu trenersku klupu postave - Zlatka Krmpotića.


Na taj način se posle samo nekoliko meseci bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije i Crne Gore vratio među Romantičare, koji su se posle poraza od Novog Pazara rastali sa dosadašnjim šefom struke Milanom Milanovićem.
"Sa Milanovićem sam razgovarao posle utakmice i zamolio me da ga rasteretim daljih obaveza. Osećao je pritisak i preuzeo odgovornost za loše rezultate, dakle nije smenjen već je podneo ostavku. Između ostalog, rekao mi je i da ne zna šta bi igračima kazao u svlačionici. Rastanak je, sticajem okolnosti, bio neminovan, iako smo ga doveli računajući na da je rešenje na duge staze“, objavio je Zvezdan Terzić, a prenosi Sportski žurnal.


Predsednik OFK Beograda je istakao i zbog čega je odlučio da misiju opstanka u Superligi poveri Zlatku Krmpotiću koji je u prvom delu sezone predvodio plavo-bele na deset utakmica, od petog do 15. kola.
"Krmpotić je među tri najbolja trenera u našoj zemlji i nismo imali dilemu da ga vratimo. Verujem u njega, na kraju jesenjeg dela rastali smo se zbog njegovih obaveza vezanih za inostranstvo. Odlično poznaje ekipu, učestvovao je u njenom formiranju. Siguran sam da će igrači sjajno reagovati na njegov povratak“, dodao je Terzić.

2024 © - Vesti online