Nedelja 16.03.2014.
23:35
mozzartsport.com

Veliki protest ispred San Sira: Na udaru Galijani i Baloteli, navijači u timu žele 11 Barezija!

 

Porazi definitivno nisu opcija za najvatrenije navijače Milana, posebno kada dolaze u seriji... Otprilike oko 500 besnih, razočaranih i tužnih tifoza Rosonera odlučili su da organiziju mirne proteste ispred San Sira, neposredno pre početka meča sa Parmom u okviru 28. kola Serije A, kako bi upravi i igračima uputili jasnu poruku - da brukanje kluba mora da se završi što pre!


Rosoneri su u poslednje dve nedelje upisali tri vezana poraza - od Juventusa kod kuće sa 2:0, zatim od Udinezea minimalnim rezultatom, a vrhunac očaja bivšeg šampiona Italije i Evrope dogodio se u susretu sa Atletikom u Madridu, kada je rezultat bio 4:1... Navijači sa Kurve Sud, južne tribine San Sira, poneli su sa sobom brojne rekvizite i parole, a između ostalog skandirali su:
"Rasterajmo g...a iz našeg kluba", zatim "Igrači, nećete napustiti stadion do ponoći", kao i "Niste vredni dresa koji nosite".


U jednom trenutku protestanti su se uputili ka južnoj tribini stadiona, na mesto gde se klupski autobusi parkiraju, a u trenucima kada su igrači izlazili najviše kritika i uvreda dobili su direktor kluba Adrijano Galijani, ali i napadač Mario Baloteli.
Nakon mirnih protesta ispred stadiona navijači su se preselili na tribine, koje su bili poluprazne, a na njima se našla i uvećana legendarna šestica Franka Barezija, ispod koje je pisalo - "Želimo 11 Barezija".

2024 © - Vesti online