Ponedeljak 22.03.2010.
12:08
Vestionline

Alarm u Junajtedu: Runi povređen!?

Runi je u nedelju postigao gol za Junajted u pobedi nad velikim rivalom Liverpulom od 2:1. Odigrao je čitav duel, ali kada se "ohladio" požalio se na bolove u kolenu, povrede zbog koje je nedavno morao da pauzira, prenosi "Dejli mejl".

Ferguson je još ranije upozoravao na Runijevo rovito koleno i da njegov najbolji igrač mora da pripazi da se ne preforsira i povredi u finišu sezone, kada mu je najpotrebniji. Runi je trenutno u velikoj golgeterskoj seriji (35 u sezoni), a odmarao je samo na početku meseca, i to na meču protiv Vulverhemtona.

"U fazi smo sezone gde nema mesta kiksu. Igramo odlično poslednja dva meseca i "kucamo na vrata" svakom trofeju. Nadam se da sa Runijem nije ništa ozbiljno", izjavio je Ferguson.

Mančester sedam kola do kraja prvenstva drži prvo mesto na tabeli sa 69 poena, dva više od Arsenala i četiri od Čelsija, koji ima i meč manje. Šampiona Engleske 30. marta očekuje prvi meč 1/4 finala LŠ protiv Bajerna u Minhenu.

Ferguson hvali Vidića

 

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson pohvalio je igru srpskog reprezentativca Nemanje Vidića u derbi meču protiv Liverpula.

 

"Vidić je bio sjajan u svakom pogledu. Njegove dobre igre, kao i Rija Ferdinanda, su uvek bile uslov za uspehe mog kluba. Liverpul nas je dobro zaustavio u mnogim segmentima igre. Ovo nije bila laka utakmica za nas", rekao je Ferguson.

 
2024 © - Vesti online