Subota 15.03.2014.
18:27
Srna

"Srpska lista" pozvana na referendum u Ukrajini

"Srpska lista" je počastvovana pažnjom istomišljenika i političkih saboraca, koji su je pozvali kao posmatrača na ukrajinskom referendumu
 

Iz Srpske liste ističu da su počastvovani pažnjom istomišljenika i političkih saboraca, koji žele slovenski pravoslavni savez.

"Nadamo se da će činjenica da Srbija i Crna Gora nikada neće ući u EU doprineti da upravo naš prostor bude evropska avangarda pravoslavnog civilizacijskog kruga", navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste navode da svrstavanje Crne Gore uz Hrvatsku, kada je reč o regionalnim državama - protiv interesa Rusije na Krimu, predstavlja spoljnopolitički potez koji će naneti nesagledivu štetu isključivo građanima Crne Gore.

Crna Gora upozorava Rusiju: Uzdržite se na Krimu

"Ostvarivanje NATO interesa vladajuće političke elite i kukavičluk parlamentarne opozicije u čijim funkcionerskim redovima ne postoji ni jedan kršteni čovek koji bi podržao integracije sa Ruskom Federacijom, nego su svi evrounijate, potvrda su da se polako ostvaruje vizija Mila Đukanovića", navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste dodaju da je DPS "najveća politička zla kob Crne Gore" i da se realizuje ono što je ta stranka zacrtala.

"Obezglavljeni smo, razbijeni, bez zajedničke države sa Srbijom, a oni koji `pobeđuju` Đukanovića stide se srpskih trobojki i klicanja Srbiji i Rusiji", navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste ističu da su isključivo za vojni i ekonomski savez sa Rusijom.

"Ako već moramo imati patrona, neka bude iz Moskve", smatraju u Srpskoj listi.

2024 © - Vesti online