Petak 14.03.2014.
18:22
Informer

KŠ: Uhvatio ljubavnicu u preljubi i zadavio je

Stravičan zločin se odigrao u noći između utorka i srede u iznajmljenoj kući u Ulici Save Miloševića u Kruševcu, gde su njih dvoje nekoliko meseci živeli zajedno.

Rukama zadavio svoju ljubavnicu, jer ju je zatekao u njihovom krevetu sa drugim muškarcem (Foto: Ilustracija)
 

Obrenović je policiji i tužilaštvu ispričao da je, dan pre ubistva, Jadranku “uhvatio na delu” sa drugim muškarcem, u njihovom zajedničkom krevetu.
- Kada sam ih ugledao, sve mi se zamutilo pred očima. Mnogo sam je voleo i zato sam istog trenutka pobegao iz sobe. Međutim, u toku večeri nisam mogao da se pomirim sa tom činjenicom. Sutradan sam se vratio u kuću i ubio je, ispričao je Obrenović tužiocu, prenosi “Informer”.


Obrenović je nakon zločina pobegao i sakrio se u selu 25 kilometara udaljenom od Kruševca. Međutim, inspektori su ga pronašli i uhapsili.

Jadrankin leš pronađen je na krevetu sa kapuljačom preko glave. Obrenović ranije nije imao problema sa zakonom, kao ni policijski dosije.


Jadranka je pevala po lokalnim kafićima i na taj način zarađivala za život. Dejana je upoznala u Kruševcu, nakon izlaska iz zatvora u kome je služila osmogodišnju kaznu zbog ubistva. Ona je 14. maja 2006. godine u novosadskom naselju Telep, 21 put ubola nožem Jožefa Doboša (63) koji joj je plaćao za seksualne odnose, zbog toga što je, navodno, imao perverzne zahteve.

2024 © - Vesti online