Subota 15.03.2014.
02:30
mozzartsport.com

Pucaju pregovori Mesija i Barselone: Prepreka je 45 miliona evra!

Lionel Mesi

Signal iz Katalonije koji su najveći evropski klubovi čekali godinama je konačno stigao: Leo Mesi i Barselona nisu ni blizu dogovora o produženju ugovora argentinskog asa! To je „muzika za uši“ prebogatih vlasnika PSŽ, Mančester Sitija, pa i ostalih velikih klubova koji bi možda mogli da priušte kupovinu jednog od najboljih fudbalera sveta.


Španski mediji pišu da pregovori Barse sa Mesijevim predstavnicima zapali u ćorsokak i da su pare glavni za to. Novi predsednik Barselone je Mesiju ponudio znatno manje para od onoga što je Sandro Rosel bio spreman da ponudi Mesiju pre nego što je morao da podnese ostavku.


Mesi i Barselona su trenutno udaljeni 45 miliona evra od novog ugovora, jer Argentinac traži upravo toliko više novca od onoga što mu je ponuđeno. Takođe, klub sa Nou Kampa želi ozbiljan deo marketinških prava na Mesijev imidž, što je razbesnelo Leovog oca Horhea koji je zbog toga stopirao dalje pregovore.


Mesi sa Kataloncima ima ugovor do 2018. godine prema kojem otkupna klauzula iznosi 200 miliona evra, ali ni to možda neće biti prepreka Mančester Sitiju i PSŽ-u da plate bogatstvo za četverostrukog najboljeg igrača planete.

2024 © - Vesti online