Petak 14.03.2014.
22:20
Beta

Njeguš: Moramo maksimalno protiv OFK Begrada

Zoran Njeguš
 

Njeguš je novinarima na Gradskom stadionu rekao da je sutrašnja utakmica od velike važnosti za Beograđane, jer su u tri prolećna kola osvojili samo jedan bod.

"OFK Beograd je pod pritiskom i imperativom pobede. I mi smo bili u sličnoj situaciji prošle nedelje kada smo morali da osvojimo bodove protiv Slobode. Igraju na svom terenu, a mi moramo u meč ući hladne glave i čekati šansu. Uostalom, da bi se nadali bodovima na strani, moramo postići i gol", rekao je Njeguš.

Šef stručnog štaba Pazaraca kaže da dobro poznaje rivala, koji je, kako je istakao, ekipa sastavljena od iskusnih defanzivaca i mladih i talentovanih ofanzivnih igrača.

"I trener OFK Beograda Milan Milanović poznaje nas i individualne kvalitete igrača Novog Pazara, međutim, mislim da će ovu utakmicu odlučiti taktika. Takođe, dosta će zavisiti i od nadahnuća mojih fudbalera i rešavanja situacija jedan na jedan", izjavio je Njeguš.

Njeguš će za meč na Karaburmi moći da računa na sve igrače, osim na Predraga Pavlovića čiji je nastup, zbog povrede, pod znakom pitanja. Trener je dodao i da su se njegovi fudbaleri psihički i fizički u potpunosti oporavili nakon utakmice protiv Slobode.

"Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za sutrašnji meč. Nismo igrali protiv Partizana ili Crvene zvezde pa da se očekuje da ekipa u narednoj utakmici padne", rekao je Njeguš.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije OFK Beograd - Novi Pazar igra se u subotu od 14.30 na Omladinskom stadionu.

2024 © - Vesti online