Petak 14.03.2014.
19:49
Beta

Čović očekuje pobedu protiv Budiveljnika

Nebojša Čović
 

"Moji utisci su sjajni. Naročito kada izgubite utakmicu, a time ostvarite pobedu", rekao je Čović u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Evrokupa, pošto su izašli kao pobednici iz dvomeča sa Lijetuvos ritasom. Crveno-beli su izgubili u Viljnusu sa 82:80, ali su prošli dalje jer su iz prvog meča imali prednost od šest poena. Zvezda će u četvrtfinalu Evrokupa igrati protiv ukrajinskog Budiveljnika, a prvi meč je na programu sledećeg utorka.

"Očekujem da pobedimo", kratko je kazao Čović.

Utakmica će se zbog situacije u Ukrajini igrati u Kaunasu, u Litvaniji.

"Isto je što se igra u Kaunasu, umesto u Ukrajini. Imaćemo malo teži put jer nam je utakmica došla u nezgodan tajming. Mi smo danas, zahvaljujući ljudima iz ABA lige i rukovodstvu Zadra, uspeli da pomerimo utakmicu. Ona neće biti u nedelju od 17.00, već u subotu u 19.00. U subotu igramo u Zadru, a već u utorak u Kaunasu...", rekao je on.

Predsednik Crvene zvezde je istakao da su izabranici Dejana Radonjića napravili veliki uspeh, ali i da to ne znači da klub neće težiti ka još većim uspesima.

"Idemo korak po korak, ali bez euforije i obećanja koja bi morala da budu obavezujuća. Hoćemo da napravimo još jedan korak u smislu rezultata, ali bez euforije ", rekao je Čović.

"Idemo rasterećeno i kako se budemo penjali stepenicu po stepenicu, verujem da ćete vi, kao i svi mediji, biti srećniji sa Zvezdinim uspesima", zaključio je je Čović.

2024 © - Vesti online