Petak 14.03.2014.
09:46
jutarnji.hr, Vestionline

Slovenci su u EU, ali su ipak samo komunjare

Slovenačka policija u hrabrom okršaju protiv jednog demonstranta na ulicama Ljubljane krajem novembra 2012. godine. Kao što vidite, to nisu "klovnovi i pajaci", nego "Ramboi i Rokiji"
 

Znači, čovek nije pretio, nije psovao u lice, štaviše - uopšte nije ni psovao, jer reči "klovn" i "pajac" stvarno nisu psovke i, što je najgrđe, nije imao nikakav direktan kontakt s policajcima, ali kao u stara dobra golootočka vremena, kažnjen je jer je rekao šta misli.


U svakom slučaju, Policijska uprava Celje navela je u saopštenju u četvrtak da je reagovala na prijavu građanina, pozvavši se na zakonsku odredbu o remećenju reda i mira u javnosti, jer je društvenu mrežu s Fejsbuk profilom kažnjenog koristilo više od 800 korisnika pa je svojim napisom tako "štetio ugledu velenjskih policijskih službenika".


A pošto je policija ipak postupala po zakonu, na ovom mestu kličemo - na Goli otok s blatiteljem policije! Na Goli otok s njim! 

Ispisana istorija

Reč je o prvoj novčanoj kazni zbog uvreda na račun policije na društvenim mrežama. Kažnjeni je policajce koji su kasnili s intervencijom, pošto je na utakmici došlo do tuče, nazvao "klasičnim klovnovima i pajacima".

2024 © - Vesti online