Četvrtak 13.03.2014.
21:53
žurnal.rs

Ivančević otišao iz Kragujevca pred duel sa Zvezdom!

Radmilo Ivančević

Iskusni stručnjak je telefonskim putem potvrdio prekid saradnje, koja je počela prošlog leta. Po smirenom tonu, moglo se zaključiti da je sagledao sve aspekte pre donošenja odluke, ali je opet poslednju reč prepustio Upravnom odboru.
"Razmišljao sam neko vreme o ovom potezu… Sve se skupilo, opet, tačno da me je pogodio poslednji ubedljiv poraz i još uvek ne mogu da se pomirim da smo izgubili na takav način. Došao sam do zaključka da svojim obavezama ne mogu da se posvetim na željeni način, prvenstveno zbog problema u kojima sam se zadesio. Poremetilo mi se zdravstveno stanje, nakupili su se još neki privatni problemi i kada sam sve to sabrao - odlučio sam da odem", rekao je Ivančević.


Dobar deo dana predsednik Radničkog Milenko Marjanović nije bio u situaciji da pruži viđenje nastale situacije.
"Zatečen sam, iskreno. Ivančević se na sopstvenu inicijativu sastao sa direktorom Draganom Anđelićem i potpredsednikom Dražom Matićem, meni preneli želju našeg trenera da se povuče. S ljudske strane, poželeo bih Ivančeviću da se izbori sa sadašnjim poteškoćama, mislim da je dobro radio i zahvalni smo na svemu što je učinio".

2024 © - Vesti online