Četvrtak 13.03.2014.
21:32
Beta

Dodić želi pobedu protiv Voždovca

Mladen Dodić
 

"Svu energiju treba usmeriti na izuzetno bitnu utakmicu sa Voždovcem. Važna su nam tri boda. Očekujem da svi budu maksimalno spremni i motivisani i da najzad dođemo do te prve 'trojke' ", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 17 sati na svom stadionu igraju protiv Voždovca, utakmicu 19. kola Super lige Srbije. Jagodina, koja još nije pobedila u prolećnom delu prvenstva, nalazi se na petom mestu na tabeli sa 28 bodova. Voždovac zauzima deveto mesto na tabeli sa 22 boda. Dodić je rekao da protiv Voždovca zbog žutih kartona ne može da računa na Vuka Mitoševića, kao i da je tokom nedelje u ekipi bilo nekoliko lakših povreda.

On je dodao da poznaje igrače Voždovca i da ta ekipa mnogo vredi, što su pokazali rezultati. Fudbaler Jagodine Dario Damjanović izjavio je da je utakmica protiv
Voždovca važna zbog psihološkog stanja i atmosfere u ekipi.

"Znamo Voždovac, igrali smo i u prvenstvu i prijateljske utakmice. Znamo njihove mane, njihove igrače, ceo tim je odličan. Prioritet su tri boda, sve zavisi od nas", rekao je Damjanović.
 

2024 © - Vesti online