Četvrtak 13.03.2014.
16:17
Beta

"Ko glasa za Čedu, glasa za Vučića"

Ne glasajte za LDP jer on neće preći cenzus: Nenad Čanak, lider LSV-a
 

"Veoma je opasno bacati glasove na stranke kao što je LDP, koja neće preći cenzus pa možemo doći u poziciju da svaki glas za Vojvodinu ode Aleksandru Vučiću. U slučaju da LDP pređe cenzus onda će otići u koaliciju sa Aleksandrom Vučićem. Ja bih o tome poveo računa", naveo je Čanak u izjavi za javnost.

Prema njegovim rečima, stranke se Vojvodine sete samo kada su im potrebni glasovi za izbore ili kad iz Vojvodine treba nešto ukrasti. "Stoga ne treba da čudi što su i u ovoj predizbornoj kampanji stranački lideri masovno pohrlili u vojvođanske gradove da se dodvoravaju biračima i što su im bila puna usta Vojvodine", rekao je Čanak.

LSV na izbore izlazi u koaliciji koju predvodi Nova demokratska stranka.

LDP je ranije danas optužila te dve stranke da su "vandalski" vređali LDP.

Jovanović: Besmislena izjava Nenada Čanka

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas u Subotici da je besmislena izjava predsednika Lige socijaldemorkata Vojvodine (LSV) Nenada Čanka da je glas za LDP glas za Srpsku naprednu stranku (SNS).

"Građani Srbije znaju da samo LDP može da zaštiti Srbiju od samovlade Aleksandra Vučića, pa zamena teza koju je pokušao da podmetne Nenad Čanak, predsednik LSV, koja praktično više ne postoji jer se utopila u Tadićevu viziju Vojvodine po njegovom i Koštuničinom Ustavu, nema nikakvog smisla", rekao je Jovanović.

2024 © - Vesti online