Četvrtak 13.03.2014.
09:51
Blic

Pijani policajac slučajno ranio prijatelja

Pucnjavi je prethodila pijanka u kući njihovog poznanika Vase Gacića u Rakovici, a Gavrilović je uhapšen kada je ne znajući šta je uradio krenuo da ohrabri Jovanovića. Gacić kaže da su bili pijani i navodi da je u jednom trenutku Jovanović uzeo Gavrilovićev pištolj.


"Uperio ga je u mene praveći se da puca. On se smejao, ali mi nije bilo prijatno. Uplašio sam se da će me ubiti...", navodi Gacić. Odmah je, tvrdi, reagovao Gavrilović. "Oteo je pištolj Jovanoviću i iz šale pritisnuo obarač. Pištolj nije opalio. Onda je Gavrilović drškom pištolja udario Radomira u glavu i oružje je opalilo. Nismo ni pomislili da mu se nešto dogodilo", priča Gacić.

Ali Jovanović je ustao i otišao kući. "Mislili smo da se prepao, pa smo krenuli kod njega. Nismo ni pomislili da je ranjen, a onda nas je ispred njegove kuće sačekala policija i uhapsila Gavrilovića", kaže Gacić.

Policiju je pozvao Jovanovićev komšija, koji je video da je ranjen. Metak je policajčevog prijatelja pogodio u desno rame i prebačen je u bolnicu. Gavriloviću je određeno zadržavanje.

2024 © - Vesti online