Četvrtak 13.03.2014.
13:06
Z. Gligorijević - Vesti

Predizborna... tuča (5): Tri glasa za kanalizaciju

Miodrag Jevremović ispred nerešivog problema
 


Miodrag je ispred zgrade postavio oglasnu tablu s natpisom da bi glasao za stranku koja bi rešila ovaj višedecenijski problem.


- Napisao sam da bih glasao na tri biračka mesta. Znam da je to protivzakonito, ali sam pomislio da će neko reagovati kada to bude pročitao. Dolazila je jedna devojka, ne znam iz koje je stranke, raspitivala se i kod komšija, ali mi ništa nije rekla. I prošle godine sam postavio tablu, ali nije bilo rezultata - priča Miodrag za "Vesti".

Predizborna... tuča

1. Politički pecaroši i birači udavače

2. Polomiću ti glasačku ruku

3. Obračun sa demokratijom

4. Maturantima po 2.000 dinara

Reč je o zgradi koja je sagrađena 1956. godine, a problem je nastao kada su druge zgrade počele da se priključuju na istu kanalizacionu mrežu, pa je došlo do zagušenja. Miodrag je bio i predsednik kućnog saveta i dosađivao raznim službama. Komunalci bi došli s čeličnom sajlom, pročačkali cevi ili bi cisternom izvukli vodu, ali problem je rešavan samo privremeno. Nekoliko puta je bio i u komunalnoj inspekciji, ali su mu oni rekli da je taj problem nasleđen i da oni nemaju ništa s tim.


- Najveći problem nastaje noću kada svi uključe veš-mašine i kada se napravi veliki dotok vode. Problem je i ako iz neke druge zgrade dođe veći protok vode, jer ona podigne nivo otpadnih voda u našoj zgradi. Pošto su šahte od cigala, koje su miševi progrizli, fekalije nam ulaze u podrume. Moguće je i da je neka cevka pukla, da je u nju upala zemlja i da voda teško otiče. Ali, pošto ne postoje crteži rasporeda cevi, teško je utvrditi gde treba kopati, pa niko ništa i ne preduzima - zaključuje Miodrag.
 

K  R  A  J

2024 © - Vesti online