Utorak 11.03.2014.
22:22
Beta

Tadić: Vlada Srbije najgora u Evropi

Narod živi lošije: Boris Tadić
 

"Nema zadovoljnije Vlade i lošijih rezultata na evropskom tlu i zato sam se vratio u politiku. Ova Vlada je zadovoljna čak i svojim greškama, bez kritičke svesti o njima. Kada smo mi upravljali zemljom, ja nisam bio zadovoljkan postignutim, a imali smo dve milijarde investicija, umesto sadašnjih 600 miliona evra", kazao je Tadić.

On je napomenuo da je standard građana ove godine pao za šest odsto. Tadić je ukazao da je tema ovih izbora ekonomija i borba protiv siromaštva, kao i da se sadašnja vlast ponosi sa onim što je postigla vlada demokrata.

"Pre nekoliko godina vodili smo debatu koja je nadilazila izbore, kada smo potpisali Sporazum o stabilizaciji i asocijaciji, oni su nam pretili, čak i smrću. A danas se time diče. Mi smo stvorili uslove za ulazak Srbije u EU", kazao je Tadić.

Na predizbornoj konvenciji u Šapcu o planu za ekonomski razvoj Srbije, govorio je i predsednik stranke Zajedno za Srbiju Dušan Petrović.

"Trebaju nam putevi, infrasruktura, da bi stvorili nova radna mesta, a mi znamo kako to da uradimo i kao opozicija mi završamo poslove koje smo zapoočeli kada smo bili vlast", kazao je Petrović.

2024 © - Vesti online