Utorak 11.03.2014.
14:20
Beta

Partizan bez Kinsija u Moskvi protiv CSKA!

Terens Kinsi
 

"U ovakvoj situaciji, ekonomskoj i problemima sa povredama, svako drugi bi se raspao, ko nema ovako jak sistem. Ja svoje igrače učim da su već pobedili kada pruže svoj maksimum na terenu i to je ono najviše što ekipa može da pruži i najviše što od njih može da se očekuje", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan sutra putuje u Moskvu na meč 10. kola Evrolige protiv CSKA koji je jedan od glavnih favorita za plasman na završni turnir Evrolige.

"CSKA je apsolutni favorit, ima jednu od najboljih ekipa u Evropi i kao i uvek igra sa velikim ambicijama. Zato im je svaka utakmica važna, a mi smo im još dužnici pošto smo ih pobedili u Beogradu, a taj poraz im nije lako pao", naveo je trener crno-belih.

Partizan će u Rusiju otputovati bez Terensa Kinzija koji se još nije sasvim oporavio od povrede članka.

"Putujemo u Moskvu bez Kinzija koji još nije sanirao povredu skočnog zgloba. Mi smo ga koristili u ovim utakmicama koje su nam bile bitne za život i bili smo svesni da imamo šanse da pobedimo. U ovoj utakmici realno imamo male izglede i na žalost moramo da počnemo da razmišljamo o važnijim utakmicima iako želimo da zemlju i grad predstavljamo na najbolji način", rekao je Vujošević.

2024 © - Vesti online