Sreda 12.03.2014.
08:01
M. Stanimirović - Vesti

Predizborna... tuča (3): Obračun sa demokratijom

Zapaljena vrata porostorija DS-a

Jovan Marković, potpredsednik Demokratske stranke i predsednik užičkih demokrata, ovaj čin je povezao sa satanizacijom članova njegove stranke u medijima od vladajućih stranaka.


- U poslednjih 18 meseci članovi Demokratske stranke su u medijima predstavljeni kao lopovi, tajkuni i kriminalci pa ne treba da nas čudi što neki revoltiran pojedinac na ovakav nerazuman način iskazuje svoj stav prema stanju u društvu i državi. Hoću da verujem da iza ovoga čina stoji pojedinac a ne neka stranka. Očekujem da nadležni organi nađu počinioca, izreknu odgovarajuću zakonsku meru, a da sve stranke u nastavku kampanje šalju biračima pozitivnije poruke - rekao je Marković.


Povereništvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Užicu osudilo je pokušaj paljenja prostorija Demokratske stranke, ali nisu pominjali požar pred njihovim nekadašnjim sedištem.

Predizborna... tuča

1. Politički pecaroši i birači udavače

2. Polomiću ti glasačku ruku

- Kao što smo apelovali da se mora osuditi fizički napad na aktivistkinju SNS-a u Priboju ili vandalsko obijanje i pljačkanje naših prostorija u Arilju, tako i mi sada osuđujemo podmetanje požara na objektu u kome se nalazi kancelarija Gradskog odbora Demokratske stranke u Užicu. Niko ne sme biti žrtva političkog progona - poručuju naprednjaci tražeći od nadležnih organa da odgovorne izvedu pred lice pravde.

Sutra - Predizborna... tuča (4): Maturantima po 2.000 dinara

2024 © - Vesti online